Padelskola på Mallorca

One Travel Padel – Padelskola på Mallorca 1 – 4 september

Den 1 september åker vi på OneTravel Padel till fantastiska Mallorca. Utveckla ditt padelspel och följ med oss på en fullspäckad tre dagars padelresa till Palma på Mallorca. Spela och träna padel med förstklassiga tränare, bo i magiska Palma, ät god mat och tillbringa en fantastisk weekend i solen tillsammans med oss på OneTravel Padel.

Välkommen att boka din plats på vår Padelskola i Malaga

Boende

Vi bor på fyrstjärniga Meliá Palma Marina som har ett perfekt läge i El Terreno-området, precis intill strandpromenaden Paseo Maritimo. Från hotellet har du fin utsikt över småbåtshamnen och du har heller inte långt in till Palma Stad. Här kan du prova på spanska specialiteter i tapas-restaurangen, koppla av vid poolen eller unna dig en skön behandling i hotellets spa efter din padelträning

Padel

Vi spelar och tränar på fantastiska Pins Padel Club som inte ligger långt från hotellet. En kortare 20 minuters promenad så är vi framme. Här tränas vi av riktigt duktiga spanska tränare. OneTravel Padel anordnar även tävlingar under vistelsen där du kan utmana dina vänner och bli veckans champion.

På Pins Padel Club finns hela 16 padelbanor, restaurang, café och pool.

Träningsanläggningen är stor och hela anläggningen passar dig som vill spela padel i en härlig miljö.

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade speltider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Padelskola på Mallorca 1 – 4 september 2021 

 • 3 nätter med del i dubbelrum på Melia Palma Marina
 • Frukost varje dag
 • 4,5 timmar gruppträning med engelsktalande spanska padelcoacher
 • 4,5 timmar tävlingsspel arrangerat av OneTravel Padel
 • Värd från OneTravel Padel    

Pris: 5 350: – per person

Valfria tillägg:

Boende i enkelrum 2 300: – per person

Flyg Köpenhamn – Palma Mallorca t/r med SAS från 2 900: – per person

Transfer från flygpatsen till Melia Palma Marina pris efter förfrågan

Anmälan

Tänk på att det är begränsat antal platser på våra Padel Academys så anmäl dig redan nu via bokningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravelpadel.se

Ange namn, spelnivå, antal år ni har spelat och önskad avreseort i er anmälan

Vi använder nivåindelning 1 – 10 enligt följande mall SPELARNIVÅ

Minsta antal deltagare 12 stycken. OneTravel Padel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Önskar du avresa från annan ort så ordnar vi självklart det. Ange önskad avreseort i bokningsformuläret nedan.

Boka din resa här

  Ditt namn: (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din spelnivå: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer:

  Spelnivå för eventuella medresenärer:

  Meddelande

  OneTravel Padel – Padelskola andra datum?

  Passar inte datumet? Vill du åka på padelresa till Mallorca men inte i september? Vi på OneTravel Padel anordnar flera padelskolor till Mallorca. Läs mer om våra andra padelskolor här:

  Förslag på Flyg

  Vårt förslag är att man flyger så att man är i Palma på fm då första träningstillfället är bokat till klockan 14:30 den 1 september och att man flyger hem den 4 september på eftermiddagen eller kvällen, då sista matcherna den 4:e är slut klockan 14:30.

  SAS flyger tex mellan Köpenhamn och Palma den 1 september med utresa klockan 06:00

  SAS flyger tex mellan Palma och Köpenhamn den 4 sept klockan 20:20

  Vill du åka till Mallorca innan den 1 september eller stanna längre? Eller vill du flyga från annan ort? Inga problem. Skriv vad du önskar så ordnar vi det!

  OneTravel – Information inför din resa

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären. OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv.

  Driften av hotellen och vissa av faciliteterna kan vara anpassade efter gällande covid-19 restriktioner. Anpassningen sker utifrån instruktioner från de lokala myndigheterna, och för att skapa största säkerhet för dig på hotellet. Exempelvis kan buffén bytas ut till förberedda portioner eller rätter från meny, vissa faciliteter kan vara begränsade/anpassade eller stängda under vissa perioder (t.ex. pool, spa, spabehandlingar, gym).

  Skatter och avgifter

  Myndigheterna på Balearerna tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotellkategori och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning, antingen kontant eller med kort.