Padelskola till Alicante september

One Travel Padel – Padelskola på Alicante 23 – 26 september 2021

Den 23 september åker vi på OneTravel Padel till fantastiska Alicante. Utveckla ditt padelspel och följ med oss på en fullspäckad tre dagars padelresa till Alicante i Spanien. Spela och träna padel med förstklassiga tränare, bo i magiska Alicante, ät god mat och tillbringa en fantastisk weekend i solen tillsammans med oss på OneTravel Padel.

Välkommen att boka din plats på vår Padelskola i Alicante

Boende

Vi bor på Alicante Golf Hotel som är beläget endast 800 meter från underbara San Juan Beach.

Hotellet är ett 4 stjärnigt hotell där majoriteten av de vackra rummen har utsikt över golfbanans hål nummer 18. Hotellet har två pooler varav en är utomhus. Du kan också njuta av ett besök på hotellets SPA avdelningen efter din padelträning. Självklart finns det fritt Wii Fi att tillgå. Vi tränar och spelar på närbelägna Montemar Padel Club. Önskar du spela mer så finns det också flera padelbanor på hotellet som du bokar fritt efter tillgänglighet.

Padel

En mycket kort promenad från vårt hotell ligger den otroliga sportanläggningen Club Atletico Montemar där spanjorerna spelar och tränar padel på hög nivå. Här spelar vi och tränar all vår padel under våra fyra dagar i Alicante. Vi tränas av engelsktalande spanska padelcoacher och får gå matcher mot både svenskt och spanskt motstånd.

Vi förbokar alltid våra träningstider och ordnar med allt runt er resa så att ni bara behöver tänka på att ta med padelracket, sätta på skorna och spela! VAMOS!

Att Alicante kan stoltsera med 3 000 soltimmar per år gör din resa hit ännu bättre. Du har fantastiska träningsmöjligheter, fina omgivningar och utmärkta restauranger att utforska. Dessutom finns här ett stort utbud av museum och ett spännande nattliv.

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade speltider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Padelskola i Alicante 23 – 26 september 2021

 • 3 nätter med del i dubbelrum på Hotel Alicante Golf & SPA
 • Frukost varje dag
 • 6 timmar gruppträning med engelsktalande spanska padelcoacher
 • 4 timmar tävlingsspel med spanskt och svenskt motstånd, arrangerat av OneTravel Padel & Montemar Padel Club
 • Värd från OneTravel Padel    

Pris: 4 950: – per person

Valfria tillägg:

Boende i enkelrum 1 150: – per person

Flyg Köpenhamn – Alicante t/r med SAS från 3 600: – per person

Transfer från flygpatsen till Hotell Alicante, pris efter förfrågan

Vill du stanna längre i Alicante? Vill du spela mer padel? Vill du flyga från ett annat ställe? Inga problem. Fråga oss så ordnar vi det!

Anmälan

Tänk på att det är begränsat antal platser på våra Padel Academys så anmäl dig redan nu via bokningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravelpadel.se

Ange namn, spelnivå, antal år ni har spelat och önskad avreseort i er anmälan

Vi använder nivåindelning 1 – 10 enligt följande mall SPELARNIVÅ

Minsta antal deltagare 12 stycken. OneTravel Padel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Önskar du avresa från annan ort så ordnar vi självklart det. Ange önskad avreseort i bokningsformuläret nedan.

Boka din resa här

  Ditt namn: (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din spelnivå: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer:

  Spelnivå för eventuella medresenärer:

  Meddelande

  OneTravel Padel – Padelskola andra datum?

  Passar inte datumet? Vill du åka på padelresa till Alicante istället? Vi på OneTravel Padel anordnar flera padelskolor. Läs mer om våra andra padelskolor här:

  Förslag på Flyg

  Vårt förslag är att flyga så att man är i Alicante på fm då första träningstillfället är bokat till klockan 4 den 23 september och att man flyger hem den 26 september på eftermiddagen eller kvällen då sista matcherna är slut klockan 11:00.

  SAS flyger tex mellan Köpenhamn och Alicante den 23 september med utresa klockan 07:55

  Norwegian flyger tex mellan Alicante och Köpenhamn den 26 september klockan 16:35.

  Vill du åka till Alicante innan den 23 september eller stanna längre? Vill du resa från ett annat ställe till Alicante? Inga problem. Skriv vad du önskar så ordnar vi det!

  OneTravel – Information inför din resa

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären. OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv.

  Driften av hotellen och vissa av faciliteterna kan vara anpassade efter gällande covid-19 restriktioner. Anpassningen sker utifrån instruktioner från de lokala myndigheterna, och för att skapa största säkerhet för dig på hotellet. Exempelvis kan buffén bytas ut till förberedda portioner eller rätter från meny, vissa faciliteter kan vara begränsade/anpassade eller stängda under vissa perioder (t.ex. pool, spa, spabehandlingar, gym)

  Skatter och avgifter

  Myndigheterna i Spanien tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotellkategori och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning, antingen kontant eller med kort.