Padelskola Mallorca oktober

One Travel Padel – Padelskola på Mallorca 7 – 11 oktober

One Travel Padel – Padelskola på Mallorca 7 – 11 oktober

Den 7 oktober åker vi på OneTravel Padel till fantastiska Mallorca. Utveckla ditt padelspel och följ med oss på en fullspäckad tre dagars padelresa till Palma på Mallorca. Spela och träna padel med förstklassiga tränare, bo i magiska Palma, ät god mat och tillbringa en fantastisk weekend i solen tillsammans med oss på OneTravel Padel.

Välkommen att boka din plats på vår Padelskola på Mallorca idag!

Boende

Vi bor på fina Hotel Araxa som ligger i ett lugnt område i Palma de Mallorca, ca10 minuters promenad från havet och Castell de Bellver. Hotellet omges av grönskande trädgårdar, och har utomhuspool, spa samt gratis tillgång till gymmet. Efter ditt padelspel finns det möjlighet att boka in massage på hotellets spa. De stora rummen har luftkonditionering, TV och gratis internet. I hotellets restaurang serveras en kontinental frukost, regionala specialiteter från Balearerna och internationella rätter. Under sommarmånaderna kan du äta utomhus.

Padel

Vi spelar och tränar på fantastiska Pins Padel Club som inte ligger långt från hotellet. En kortare 20 minuters promenad så är vi framme. Här tränar vi med riktigt duktiga spanska padeltränare. OneTravel Padel anordnar även tävlingar under vistelsen där du kan utmana dina vänner och bli veckans champion.

På Pins Padel Club finns hela 16 padelbanor, restaurang, café och pool. Träningsanläggningen är stor och hela anläggningen passar er som vill spela padel i en härlig miljö.

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade speltider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Padelskola på Mallorca 7 – 11 oktober 2021 

 • 4 nätter med del i dubbelrum på Hotel Araxa Palma
 • Frukost varje dag
 • 4,5 timmar gruppträning med engelsktalande spanska padelcoacher
 • 6 timmar tävlingsspel arrangerat av OneTravel Padel
 • Värd från OneTravel Padel    

Pris: 4 720: – per person

Valfria tillägg:

Boende i enkelrum 1 300: – per person

Flyg Köpenhamn – Palma Mallorca t/r med SAS från 2 850: – per person

Transfer från flygpatsen till Hotell Araxa Palma pris efter förfrågan

Vill du stanna längre på Mallorca? Vill du spela mer padel? Inga problem. Fråga oss så ordnar vi det!

Anmälan

Tänk på att det är begränsat antal platser på våra Padel Academys så anmäl dig redan nu via bokningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravelpadel.se

Ange namn, spelnivå, antal år ni har spelat och önskad avreseort i er anmälan

Vi använder nivåindelning 1 – 10 enligt följande mall SPELARNIVÅ

Minsta antal deltagare 12 stycken. One Travel Padel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Önskar du avresa från annan ort så ordnar vi självklart det. Ange önskad avreseort i bokningsformuläret nedan.

Boka din resa här

  Ditt namn: (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Din spelnivå: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)
  1234

  Namn på eventuella medresenärer:

  Spelnivå för eventuella medresenärer:

  Meddelande

  OneTravel Padel – Padelskola andra datum?

  Passar inte datumet? Vill du åka på padelresa till Alicante istället? Vi på One Travel Padel anordnar flera padelskolor. Läs mer om vår padelskola till Alicante här.

  Förslag på Flyg

  Vårt förslag är att man flyger så att man är i Palma på fm då första träningstillfället är bokat till klockan 14:30 den 6 oktober och att man flyger hem den 9 oktober på eftermiddagen eller kvällen då sista matcherna den 9:e är slut klockan 14:30.

  SAS flyger tex mellan Köpenhamn och Palma den 7 oktober med utresa från Köpenhamn klockan 06:00

  SAS flyger tex mellan Palma och Köpenhamn den 11 oktober med hemresa från Palma klockan 09:55

  Vill du åka till Mallorca innan den 7 oktober eller stanna längre? Eller vill du flyga från annan ort? Inga problem. Skriv vad du önskar så ordnar vi det! info@onetravel.se

  OneTravel – Information inför din resa

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären. OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv.

  Driften av hotellen och vissa av faciliteterna kan vara anpassade efter gällande covid-19 restriktioner. Anpassningen sker utifrån instruktioner från de lokala myndigheterna, och för att skapa största säkerhet för dig på hotellet. Exempelvis kan buffén bytas ut till förberedda portioner eller rätter från meny, vissa faciliteter kan vara begränsade/anpassade eller stängda under vissa perioder (t.ex. pool, spa, spabehandlingar, gym)

  Skatter och avgifter

  Myndigheterna på Balearerna tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotellkategori och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning, antingen kontant eller med kort.