Padelskola Malaga maj 2022

Padelskola till fantastiska Malaga

Välkommen att boka din plats på vår Padelskola i Malaga i maj 2022

Spela och träna padel med förstklassiga tränare, bo i magiska Malaga, ät god mat och tillbringa en fantastisk weekend i solen tillsammans med oss på One Travel Padel.

Malaga är beläget i södra Spanien på fantastiska Costa del Sol. Staden korades till Europas sportstad 2020 och kan stoltsera med 330 dagar av solsken vilket gör det till ett perfekt resmål året runt. Här får vi närhet till bland annat shopping, fantastiska stränder, många restauranger och flera trevliga tapasbarer. I Malaga finns även flertalet kulturella sevärdheter, som tex Picasso Museet och Carmen Thyssen Museet, som man inte bör missa.

Vårt hotell, Hotel Las Vegas, ligger precis vid stranden vilket ger oss goda möjligheter till att utforska staden och stränderna efter träningen. Under våra dagar i Malaga tränar vi på Club Deportivo Leon 13 där en av våra coacher är ingen mindre än den spanska världsspelaren Serigio Beracierto.

Vi har även förbokade padelmatcher där vi kommer få möta på både svenskt och spanskt motstånd. All träning och tävling nivåindelas för bästa resultat!

Vi ser fram emot ett par roliga och lärorika dagar i Spanien!

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade tider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa. Vi på One Travel Padel är med under hela resan för bästa support!

PADELSKOLA MALAGA maj 2022

 • 3 nätter med del i dubbelrum på Hotel Las Vegas
 • Frukost varje dag
 • 6 timmar gruppträning med engelsktalande världsspelare
 • 4 timmar tävlingsspel med spanskt o svenskt motstånd     
 • Transfer från flygplatsen till Hotel Las Vegas t/r
 • Transfer från Hotel Las Vegas till Padelarenan t/r 
 • Värd från OneTravel Padel    

Pris: Efter förfrågan

Begränsat antal platser. Förboka din plats redan idag. Självklart med helt fri avbokningsrätt innan betalning av resan har skett. Resan blir endast av om tillräckligt anatl spelare anmäler sig.

Valfria tillägg:

 • Boende i enkelrum från 2 835: – per person
 • Flyg Göteborg – Malaga t/r med SAS pris efter förfrågan
 • Flyg Köpenhamn – Malaga t/r med SAS pris efter förfrågan

Anmälan:

Tänk på att det är begränsat antal platser på våra Padel Academys så anmäl dig redan nu via bokningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravelpadel.se

Ange namn, spelnivå, antal år ni har spelat och önskad avreseort i er anmälan

Vi använder nivåindelning 1 – 10 enligt följande mall SPELARNIVÅ

Minsta antal deltagare 10 stycken. OneTravel Padel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Önskar du avresa från annan ort så ordnar vi självklart det. Ange önskad avreseort i bokningsformuläret nedan.

BOKA DIN RESA HÄR

  Ditt namn: (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Din spelnivå: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer:

  Spelnivå för eventuella medresenärer:

  Meddelande


  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären. OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv.

  One Travel Padel – Padelskola andra datum?

  Passar inte datumet? Vill du kanske åka på padelresa till Mallorca istället? Vi på One Travel Padel anordnar flera padelskolor. Läs om vår padelskola till Mallorca i april här.

  Vill du spela golf på din resa? Vi har egna PGA PROs och flera intressanta resmål att välja mellan. Läs mer på One Travel Golf

  One Travel – Information inför din resa

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Resenären betalar eventuell turistskatt på resmålet på plats. One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv.

  Vi ber er se över er reseförsäkring innan avresa

  Driften av hotellen och vissa av faciliteterna kan vara anpassade efter gällande covid-19 restriktioner. Anpassningen sker utifrån instruktioner från de lokala myndigheterna, och för att skapa största säkerhet för dig på hotellet. Buffeér kan till exempelvis bytas ut till förberedda portioner eller rätter från meny, vissa faciliteter kan vara begränsade/anpassade eller stängda under vissa perioder (t.ex. pool, spa, spabehandlingar, gym)

  Skatter och avgifter

  Myndigheterna i Spanien tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotellkategori och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning, antingen kontant eller med kort.

  Läs mer om våra resmål på onetravelpadel.se