Padelskola i Alicante 10 – 13 februari 2022

One Travel Padel – Padelskola i Alicante 10 – 13 februari

Den 10 februari åker vi på One Travel Padel på Padelskola till Alicante. Utveckla ditt padelspel och följ med oss på en fullspäckad tre dagars padelresa till Alicante i Spanien. Spela och träna padel med förstklassiga tränare, bo i magiska Alicante, ät god mat och tillbringa en fantastisk weekend i solen tillsammans med oss på OneTravel Padel.

Välkommen att boka din plats på vår Padelskola i Alicante

Boende

Vi bor på Alicante Golf Hotel som är beläget endast 800 meter från underbara San Juan Beach.

Hotellet är ett 4 stjärnigt hotell där majoriteten av de vackra rummen har utsikt över golfbanans hål nummer 18. Hotellet har två pooler varav en är utomhus. Du kan också njuta av ett besök på hotellets SPA avdelningen efter din padelträning. Självklart finns det fritt Wii Fi att tillgå. Vi tränar och spelar på närbelägna Montemar Padel Club. Önskar du spela mer så finns det också flera padelbanor på hotellet som du bokar fritt efter tillgänglighet.

Padel

En mycket kort promenad från vårt hotell ligger den otroliga sportanläggningen Club Atletico Montemar där spanjorerna spelar och tränar padel på hög nivå. På Club Atletico Montemar finns padelbanor, tennisbanor, restaurang, pool och gym. Här spelar vi och tränar all vår padel under våra fyra dagar i Alicante. Våra tränare är mycket erfarna engelsktalande spanska padelcoacher. Ett par matcher hinner vi också med under våra dagar i Alicante.

Vi förbokar alltid våra träningstider och ordnar med allt runt er resa så att ni bara behöver tänka på att ta med padelracket, sätta på skorna och spela! VAMOS!

Att Alicante kan stoltsera med 3 000 soltimmar per år gör din resa hit ännu bättre. Du har fantastiska träningsmöjligheter, fina omgivningar och utmärkta restauranger att utforska. Dessutom finns här ett stort utbud av museum och ett spännande nattliv.

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade speltider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Padelskola i Alicante 10 – 13 februari 2022

 • 3 nätter med del i dubbelrum på Hotel Alicante Golf & SPA
 • Frukost varje dag
 • 6 timmar gruppträning med engelsktalande spanska padelcoacher
 • 4 timmar matchspel arrangerat av One Travel Padel & Montemar Padel Club
 • Värd från One Travel Padel    

Från 4950:- per person

Begränsat antal platser! Förboka din plats redan idag med full avbokningsrätt!

Valfria tillägg:

Boende i enkelrum från 1 150: – per person

Flyg Köpenhamn – Alicante t/r med SAS från 2 700: – per person

Transfer från flygpatsen till Hotell Alicante, pris efter förfrågan

Vill du stanna längre i Alicante? Vill du spela mer padel? Inga problem. Fråga oss så ordnar vi det!

Anmälan

Tänk på att det är begränsat antal platser på våra Padel Academys så anmäl dig redan nu via bokningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravelpadel.se

Ange namn, spelnivå, antal år ni har spelat och önskad avreseort i er anmälan

Vi använder nivåindelning 1 – 10 enligt följande mall SPELARNIVÅ

Minsta antal deltagare 12 stycken. One Travel Padel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Önskar du avresa från annan ort så ordnar vi självklart det. Ange önskad avreseort i bokningsformuläret nedan.

Boka din Padelskola i Alicante 10 – 13 februari 2022 här

  Ditt namn: (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Din spelnivå: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)
  1234

  Namn på eventuella medresenärer:

  Spelnivå för eventuella medresenärer:

  Meddelande

  One Travel Padel – Padelskola andra datum?

  Passar inte datumet? Vill du kanske åka på padelresa till Mallorca istället? Vi på One Travel Padel anordnar flera padelskolor. Läs om vår padelskola till Mallorca i april här.

  Vill du spela golf på din resa? Vi har egna PGA PROs och flera intressanta resmål att välja mellan. Läs mer på One Travel Golf

  Förslag på Flyg

  Vårt förslag är att man flyger så att man är i Alicante på fm då första träningstillfället är bokat till klockan 16:00 den 10 februari och sedan flyger hem den 13 februari.

  SAS flyger tex mellan Köpenhamn och Alicante den 10 februari med utresa klockan 07:55 och hemresa den 13 februari från Alicante klockan 12:05.

  Vill du åka till Alicante innan den 10 februari eller stanna längre? Eller vill du flyga från annan ort? Inga problem. Skriv vad du önskar så ordnar vi det!

  One Travel – Information inför din resa

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Resenären betalar eventuell turistskatt på resmålet på plats. One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv.

  Vi ber er se över er reseförsäkring

  Driften av hotellen och vissa av faciliteterna kan vara anpassade efter gällande covid-19 restriktioner. Anpassningen sker utifrån instruktioner från de lokala myndigheterna, och för att skapa största säkerhet för dig på hotellet. Buffeér kan till exempelvis bytas ut till förberedda portioner eller rätter från meny, vissa faciliteter kan vara begränsade/anpassade eller stängda under vissa perioder (t.ex. pool, spa, spabehandlingar, gym)

  Skatter och avgifter

  Myndigheterna i Spanien tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotellkategori och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning, antingen kontant eller med kort.